Bomba Transfer

Gecen haftalarda sinyallerini verdigimiz taze kan takviyesi icin artik butona basildi. Cesitli yerlere davetiyeler yollandi. Iclerinden en sazani -auisdhaisudhiaushd- cikan kjb'yi hemen yazar kadromuza dahil ettik. Kendisine ileriki sneyl.com yasaminda basarilar dileriz. Asiduhfiasudhfisuhdf.

Olum bak oyle sazan lafina kizip yazmamak, bloga bir tavir koymak, kusmek yok. Kardes kardes oynuyoruz. Sen de kendi postanda bana laf atarsin mesela. Oyle bir kultur yerlestiririz bizden sonraki nesillere. He mi? Cok elitim ya. Asfhiaudhsfiuhdsf.

Noktadan sonra gelen gulmelerime buyuk harfle basladigima dikkat etmissinizdir umarim. Dil cok onemli hafiz. Aaiusdhaisdufhaoisudfh.

3 yorum:

  1. "ahahah cok tesekkur ederim ustadim. ben de iste elimden geleni yapacagim. bu klube oynamaya geldik yatmaya degil." gibi aciklamalar yapilabilirdi su postaya ama ne yapalim. Olum cok kral bir hipotezim var ama hipotezi uretme amacima ters. Ondan garip oldu.

    YanıtlaSil
  2. bu transferle birlikte kadromuzu güçlendirdik. güçlendi güçlenmesine de, yazan yok ki. şurada olduk 6 kişi. yazan sayısı belli. böyle bir tripler bir tripler sormayın gitsin. mal mısınız lan siz? ha? anlayan anladı. aha sana bülbül!

    YanıtlaSil
  3. önümüzdeki maçlara bakacağız bakmasına da oynayan yok ki. şurada 66 kişi olsak ayağını topa süren yok. sazan sayısı belli. böyle bi tripler bi tripler sormayın gitsin. anlayan anladı, kalan sağlar bizimdir. masum bir üveyik bu üveyik.

    YanıtlaSil