Surada Dursun da Lazim Oluyo Sonra



Buna bir de tag yapalim da aramasi kolay olsun.

Editasyon romantique

7 yorum:

  1. S.Ozbudun'da nasil olsa devam zorunlulugu yok deyip gitmemezlik etme, sonra D2 geliyor. asudasadhsduha.

    sali kral. lab'in devam zorunlulugu olmasa bos gun sayilir.

    carsamba en berbati. Saat 4 te ekonomiden cik bir de eve gitmeye auhasuh yok lan sen artik etimesgut'ta oturuyosun rush hour sorun olmaz sana. kopruye kadar otostop.

    persembe ve cuma ise nasil gideceksin okula ben anlamadim. gerci persembe iyi. sabah kalkarsin kahvalti falan edersin dinc olursun da, cuma o da yok. cuma gunu hukuk'tan sonra eve donsen bir daha disari cikmasi zor. gerci sen usenmezsin ya. usenmezsin sen. hayvan! niye usenmiyosun lan? adami sinir ediyosun ya. usensene muftu! bari cuma ogleden sonralari diger muftu proje ayagiyla okula gelsin de hem sen de projeye ortak ol muftulerin hem de aksam el paso yaparsiniz. para olmayinca da hafiz ben kacayim eve arkadaslar bekliyo dersin. memleketten misafirim var dersin. suaiodhfisuhdf. ulan gene cok sinirlendim. sinirden guluyorum bak!

    YanıtlaSil
  2. bundan sonra once yorumlari yazi olarak giricem, yaziyi da sonra yorum olarak yorumlarin altina giricem. bir de oyle deneyelim bakalim ne olacak. artacak mi hitimiz. hem spoilerli olur. guzel olur. once yorumlari okuyacaksiniz. yorumlara bir tiklayacaksiniz yazi. haydaaa diceksiniz. onceden okumuss gibi, bazi yerleri akliniza gelecek falan. auioshffsuihdf. ulan cok kral adamim ya.

    YanıtlaSil
  3. Bu aksam insanlarin isine yarayacak bir yazi mi girsem ne yapsam yeaaa???????? :confused: auihasuidhaiusd.

    Lan aslinda diyorum ki bir bilog acalim. Oraya cevher hazirlama yazilari yazalim. Ornek sorular falan cozelim. He mi la? adi mesela ne olsun? cevher hazirlama olur aslinda da cok klasik diye seyettim.

    YanıtlaSil
  4. dostum iyi güzel hazırlamışsın programı ama nbh_ ingilizce almıyo. onu sadece sınava girmek için kodlamıştı. c1 aldı oturdu yerine. burada bilgi gözlem pek işe yaramamış. yine de emeğine sağlık. +rep +terazi

    yine bendeydi nbh_ tahmin edeceğin üzere. az önce çıktı işte. yarın gelcek misin okula diye sordu bana. yok dedim ne işim var. sen ne yapacaksın dedim dersten sonra. programı belirlemiş ya işte denemecan amcoolusu dedi. orada bir güldüm.

    bir de çarşamba günü derste yaptığı espriye güldüm ya. sağolsun hoşuma gitti esprisi. pelin öge güneyi bilirsin. kim bilmez ki? tahtaya yazarak anlatır dersi bilirsin. scarcity yazdı, ne demek dedi. hoop nbh_ müftüsü demez mi oradan gaziantep diye. vallahi güldürdü yine bizi. sadece beni ya, sessiz söyledi. adnmlh de vardı önümüzde ama o anlamadı. olsun canı sağolsun.

    o değil de ilk yoruma hakkaten çok güldüm lan. hakkını veremedim belki bu yorumla ama. güldüm güldüm. hæß...

    YanıtlaSil
  5. oıasdfoaısdjf. iyi espri. qoıejfdoıaqjf.

    YanıtlaSil
  6. bilgi gozleme laflar hazirladim o zaman amcoolu. yani it it tavirlar hareketler yapmasalar olmaz.

    YanıtlaSil
  7. bilgi gozleme var. olum peynirlisi cok iyi ya. sucuklusu da eh iste. bilgi gozleme istanbul yolu 5. kilometre, giderken sagda gelirken solda.

    YanıtlaSil