Yurt Cikmasi

Mukemmel oldu mukemmel. Yok lan bana degil, kardesime! Ohhh. Resmen rahatladim ya. Sevindim. Simdi yurttan bir iki arkadasa soyleyeyim de etrafi, ulasimi falan ogretsinler.

3 yorum:

  1. hadi hayırlı olsun bakalım ganha. lan o değil de nbh_ de deyip duruyor, bir telefonunu falan ver de, arayalım görüşelim. net falan yapalım ya. yani net olmasa da bir görüşelim. hadi yaparsın seeen. aslansın gaplansın.

    yurttan sesler korosuna haber verdim ben bir de. onlar da yardımcı olabileceklerini söylediler hep bir ağızdan. sonra yemenimde hare var yüreğimde yare var şarkısına geçtik. sağolsun seçil heper de bize eşlik etti.

    dido'dan volkan konağa çağrışmanla birlikte, ismin evrim sürecini de dahil edersek yine döktürmüşsün dostum. ashdpsdıfuahspdfıuahd

    YanıtlaSil
  2. sagol ganha. ganhalar yurda bir yerlessin iyice. bir iki gun gecsin o zaman ben daha detayli olarak konusacagim zaten sizlerle. auisdhaushd. cok gizli. isdhfiuashdf. gizem yaratirim.

    YanıtlaSil
  3. hadi hayırlısı bakalım. gizem yaratmak her zaman iyidir. fazladan yaratırsan bir tane de bana verirsin değil mi dostum? :)))

    YanıtlaSil