ben

oluuuum çok ünlü olucam ben yarın öbür gün ben bu blogda yazıyorum diye adam akacak buraya farkında değilsiniz teyteyteyyy.

8 yorum:

  1. "adam akacak buraya" su cumleden sonra blog acik dursa ne olur, durmasa ne olur! biz buraya adam aksin diye mi actiydik? hayir. illa ki hanimefendi'nin biri gelir, temasa gecer demistik. yok! nerdeee! esek gibi mail butonu var tepede. daha bir kere -sayiyla 1- tiklanmadi be. bir ulan. anami da alip wordpress'e tasinicam. sneyl.com da ayrilik sinyalleri mi da das das da das! ni ni niiii ni ni ni. show haber gibi dusunun.

    YanıtlaSil
  2. G.Melis Cobanoglu4.08.2010 05:55

    blogun açılış amacı saptırılmazsa iyi olur. açılış nedeninin ne olduğunu az çok biliyoruz.
    giden gider tutmayız.
    dı dın dın dı dın. fotoğrafa bakıyormuşuz gibi düşünün.

    YanıtlaSil
  3. H. Mustafa Parlar4.08.2010 07:59

    blogun acilis amacina dair herhangi bir cumlesi bulunmuyor Hasan Bey'in. karsi saldiriya gecilirken saptirilmis argumanlar kullanilmazsa iyi olur. ha giden gider, tutmayiz.

    YanıtlaSil
  4. I. Melih Gokcek4.08.2010 08:01

    isim esprisi var sadece ondan yazmak istedim.

    YanıtlaSil
  5. J. Kathleen Rowling4.08.2010 08:02

    harry potter okumamis olanlar siktirsin gitsin.

    YanıtlaSil
  6. K. Gozler Dolar4.08.2010 08:11

    ulan seriyi bozucam ama fotografa bakiyormus gibi dusunuyorum da, "ute" ya canim benim. valla iyi oldu hatirladim. gecen yazistiydik. halinin hatirinin sorulma zamani geldi tekrardan. bundan size ne de mi? olsun. sirf "ute" ye gulecek en az 3 kisi bulabilirim. arkadaslarini davet etmeyen gelmesin.

    YanıtlaSil
  7. soundtrack - st terminator 2

    YanıtlaSil