Hello World!

Artık bloga girebilirsiniz diye düşünüyoruz. Hayır zaten niye giremiyodunuz onu da anlamış değiliz de.. Neyse bakalım, yeni yazılar gelir artık. Bi gazla aktifleştiririz burayı..

EDİT: Girip giremediğiniz hakkında bilgi verin. Neresi olmuyor ne olmuyor. Sorun yoksa da yok deyin geçin. Yorum yazın ama. Öptük hadi.

EDİT2: Buradan başkasının chatbox'ını çalan arkadaşımı da kınıyorum. Ayıp lan!

7 yorum:

  1. emeğinize sağlık. önceden bloğa girememekteydim. girsem de sorunlar yaşamaktaydım yorum yazamama gibi. ama şimdi çok rahatım. istediğim zaman giriyorum istediğim zaman da yazarım. teşekkürler Prozak!

    YanıtlaSil
  2. hah iyi bari lan. bir tane memnuniyet geldi.
    herhalde giriliyodur artık ya. ama yine de belirtin siz.

    lan aklıma ne geldi. eskiden pc monitörlerine cam koyardık biz göz koruyucu olarak. monitör göz bozardı ya. neydi acaba onun adı. dur bakalım fotoğrafını bulursam veririm caps.

    YanıtlaSil
  3. yok bulamadım ya. demek ki eskiymiş. belki bizim dolaplarda vardır. onu çeker caps yaparım. neyse ya. yatarım ben bi bölüm house izleyip.

    YanıtlaSil
  4. onuR (04:49):
    *la geziniom mal gbi sigara da yok

    çoluk çocuk perişan,bye!

    YanıtlaSil
  5. heee buradan da cekiyor. antenle oynamaya gerek kalmadi. renkler ideal oldu amcoolu simdi. bu sekilde bizi uc ay goturur diye dusunuyorum. giremeyen, parcali bulutlu giren de neresinin bozuk oldugunu yazarsa orasini da duzeltiriz.

    YanıtlaSil
  6. canım onuR ya... canım kuzen..

    YanıtlaSil
  7. Evet tema cuk oturmuş. eskiden açamıyordum. şimdi çok rahat girebiliyorum. emeği geçen herkese teşekkür ederim.

    emeği geçen demişken, geçen arkadaşlarla oturuyoruz. ne yapsak ne yapsak dedik. kalktık kolbastı oynamaya. tabii benim şişme sarı mont üzerimde. terledim terledim. sonra kendimden geçmişim. düşüp bayılmışım. sonrasını hatırlamıyorum.

    iyi günler.

    YanıtlaSil