Internet Tarihinin En Iyi Wep Sitesi

http://rasimwep.somee.com/ olum buna bir girin gezin ya. su siteyi bir acin.


spoiler

oyun attiricam ben bilgisayara. oyun atma islemi cok kral bir seye benziyo

spoiler

3 yorum:

  1. valla çok beğendim. kendilerinden bir wep sitesi yapmalarını istedim. linklere tıklanmayan bir wep tasarımı yolladılar. tam aradığım şeydi. rasimwep'e buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

    bir de benim bilgisayarın beyni gitmiş. galiba gelip format yüklicekler beyne.

    YanıtlaSil
  2. insallah spoiler ibarelerine verdigim link gozunden kacmamistir dostum. soylemeyeyim dedim ama baktim hic gonderme yapmamissin. saman altindan su yurutme yapmamissin bari ondan bahsedeyim dedim. ben de en kisa zamanda rasimwep in musterisi olmayi planliyorum cunku yaptirmam gereken bir wep sitesi var. yine linklere tiklanmayacak ve index.jpg title i olacak. bu tarz zor seyleri bakalim yapabilecekler mi? bir de 11 yasindaki oglumun kellesinin paint!! marifetiyle takim elbiseli bir adam vucuduna yerlestirilmesi gerekiyor insallah ondan da alinlarinin akiyla siyrilabilirler. simdi senin yaziya gideyim bakalim neler olmus.

    YanıtlaSil
  3. dostum gözümden kaçmamıştı o link. ama çakal bir gönderme yapmayarak hakkaten hata etmişim. hiç aklıma gelmedi lan. demek ki bir performans eksikliği var. zaten hayatı da bir gün ileriden yaşıyorum. bunlar hep sorun, hep eksiklik.

    rasip wep'ten bir ricam olacak. eğer hack işleriyle uğraşıyorlarsa, lütfen benim borcumdaki 706lirayı 70lira olarak değiştirsinler. aksi takdirde beni zor şeyler bekliyor.

    YanıtlaSil