Epica

Sevgili nbh_ Foça'da. Galiba orası Foça'ydı. FOÇ'a bir sormak lazım. O yüzden yazılarını yetiştiremedi. Köşesi boş kaldı. Buradan kendisine selamlarımı iletiyorum. İnşallah eğleniyorsundur. Senin eğlenmen demek, bizim de eğlenmemiz demek. İnşallah çok para harcamazsın dostum. + rep.

2 yorum:

  1. Al Bundy'nin bir sozu var, "Great minds drink alike!" deyu. Kelime oyunu falan super de. Ben bunu duyunca nBh_ biraderime biraz kizdim. Nedenini anlayamadim sonra kizginligimin. Ne bileyim muz likorunu 5 senede bitiremedigimizden midir, nedir anlayamadim. O sise bitmesin bak. O sise bitmeyecek. Seni focalara sarmalar sararim.

    YanıtlaSil
  2. Bugs Bunny'nin bir sözü var, hala yerine getirmedi. "Naber ya?" Kelime Oyunu her akşam Kanal 1 ekranlarında. Bunu söyleyince, kelime oyunlu iddia aklıma geldi. Bilemeyen 2 kişi makarnayı yapacaktı ve sevgili nbh_ ve sevgili denemecan yapmıştı. O muz likörünün yenisini almayı planlıyorum bu sene ben. Bakalım onun gidişatı nasıl olur. Sonuçta "ben aldım lan!" diyerek içebilirim. Lingo lingo şişeler. Rakı mı içtin sen bensiz? A Ayşe!

    YanıtlaSil