Beklenen Surprizden On Goruntuler

http://sneyl.com.previewdns.com/joomla/

bir bakin bakalim hacilar!

3 yorum:

  1. yapilacak cok fazla is oldugunun farkindayim. zaten dikkatinizi cektiyse beta surumu bile degil daha. nightly build desek yeridir. onlar onemli degil. simdi eger bu sistemi uygulamaya gecersek, yazimi yazar keyfime bakarim demiyorsaniz, biraz zorluklar yasayacaksiniz. alisma sureci olacak elbet. alisinca da oldukca kolay aslinda. ben de hayatimizi kolaylastiracak extensionlari tabii ki ekleyecegim gerekli gordugum yerlere. su anda beyin firtinasi yapiyoruz. bana ilk olarak icerikten ziyade sizce eksik olan yerleri soyleyin. mesela yazilara yorum yapilamiyor, yapilsin gibi. simdi bunu soylemeyin ama bu zaten aklimda. editoru kullanarak dosya attach edebilelim yazilara mesela. bu da aklimda. bunun gibi cok fazla sey var aklimda yakin zamanda bir listesini yazarim zaten. hatta bu gece yazarim. ona gore eksik olabilir lan bu dediginiz yerleri de bildirmekten cekinmeyin. simdi hepinize birer kullanici hesabi acacagim ama su anki halini gormenizin sizi siteden sogutacagi kanaatinde oldugum icin acmiyorum kullanici hesaplarini. eger olur da hadi lan tamam geciyoruz artik dersek, acacagim hesaplarinizi sneyl.com u da oraya yonlendirecegiz. peki diyeceksiniz ki bloga ne olacak. orasi aslinda artik blog olacak. sneyl.blogspot.com u kapatabilme ihtimalimiz bile olabilir. acik dursa da buraya yazmaniz pek hos da olmaz acikcasi. neyse bunlara cozumler bulmaya calisalim iste hep birlikte. simdilik bu kadar. eve kacayim ben birazdan it gibi yagmur yagacak.

    YanıtlaSil
  2. yorum işi kolay onu hallederiz. ben bi okula gideyim hemen. genel görünüm itibariyle iş görür raporu veriyorum. daha bakmak lazım. get latest version deyip bi bakarım zaten nedir ne değildir. neyse gidiyim geliyim de detaylıca hallice konuşuruz.

    daha recevoery grade var.

    dünkü taslaklar bugün yazı olmuş. işler çok.

    YanıtlaSil
  3. ya şuna da bir başlayalım. kafamda fikirler oluştu kısmen, yandaki menüler hakkında. zaten senin de fikirlerin vardır. diğer yazar arkadaşların fikirlerini de alalım. hep beraber kaynaşalım.

    YanıtlaSil