Large Mocha

Icin lan bunu. Gidin bir yerden mi alacaksiniz, evde kendiniz mi yapacaksiniz bilmem ama icin bunu. Icmeyeni dove dove oldurucem. Prim yapayim istedim sacma sapan postlar girerek. Bir de large mocha google'da da cok arandigindan hitimiz artar. Ulan bir gun de cakallik pesinde kosmayayim bir gun de samimi olayim be. Sus lan! Defol git lan bu siteden large mocha diye google aramasi yapip bu siteye gelen. Gerizekali misin lan sen? Hic mi okuman yazman yok. Orada neyle alakali bir yazi oldugunu okuyamiyo musun tarzina soktugum?! Ha diyeceksiniz ki "ayem figling laki" diye sey var. Basma ulan! Basmayacaksin ona. Nereden biliyosun zaman kaybetmeyecegini ya kumarbaz pic. Kumar oynayacaksin git Vegas'ta oyna. Ha su da bilinsin ki eger Vegas'tan large mocha aramasi yapilip bu siteye gelindiyse de vallahi bravo. Populerligimize kurban o zaman. Hadi hoscakalin adamin asabini bozmayin. Bak hala okuyo. Kapatsana hayvan. Geldigin siteyi de anlamiyosun ya. Hadi geldin madem ulan hasiktir yanlis yere geldik de kapat. Ne okuyosun? Valla delirecem ya.

6 yorum:

  1. kanka sakin ol. degmez.

    YanıtlaSil
  2. -canin mi sikildi amcoolu?
    -he amina koyim canim sikildi.

    -cani sikilmis bunun belli belli.


    bunlar da bazi monolog ve diyaloglar. yazayim da simdiden alisudhfiasudhfiaushdf

    YanıtlaSil
  3. "large nasil bir sey ki? iciliyor mu?" diyen ilk kisinin dilini koparmaya hazirim.

    YanıtlaSil
  4. Asere he ha8.02.2010 23:47

    bu yazıyı yazarken Vegas'ta olanın Vegas'ta kalacağının farkında mıydın peki sen cancağızım?

    YanıtlaSil
  5. icecek snobizmi ile, "turk kahvesi varken niye mocha'ya ozeniyorsunuz ulan yavsaklar!" mi kastediliyor? eger o kastediliyorsa uzulurum. turk kahvesine olan tutkumu herkes bilir. her yemekten sonra bulasiklarin makineye konmasinin ya da duruma gore elde yikanmasinin ardindan annenin getirdigi kupada turk kahvesi gibisi elbette yoktur. fakaaat, "lan beyaz peynir var ya ne diye orgu peynir yiyosunuz" demek ne kadar tutuculuksa, icecek snobizmi demek de nazarimda o kadar tutuculuktur. ben turk kahvesini mocha ile ikame edecegiz demedim, bunu da icin dedim. kanka naber yaa? blogunu kapatmissin hayirdir?

    YanıtlaSil
  6. large mocha içtim işte ben de az önce. olum mükemmelmiş lan. eset smart security de şu an güncellemesini yaptı. 21 şubat'a güncelledi sağolsun.

    fairport convention - genesis hall. dinleyin lan bunu! bok gibi şarkı.

    YanıtlaSil