Pi

Alın lan pi sayısını ezberleyin!

*LINK IZ EAR*
http://pi.ytmnd.com/
*LINK IZ EAR*

Hee işte geldim ben de. Döndüm bloga. Zaten temadan anlamışsınızdır. Nereden anlayacaksınız ya! Höfff. Çok sıkıldım

6 yorum:

  1. aslinda bir ustteki yazida sana hosgeldin diyorum ama caktirma. yorum olarak niye yaziyorum biliyor musun? cunku bunu bile dusunemeyen amcoooooollarimiz olabilir bana sorarsan. Allah (C.C.) ondan razi olsun. Ne muradi varsa versin. Bir degil bin kere aiosudhfiasduhf. Neyse derse gider simdi o da. G.S.

    YanıtlaSil
  2. su next page, previous page'i de bir duzeltsek iyi olur ya. ona da bir el atsan olur sanki. bak ben nasil duzelttim back to top okunu. hey yavrum.

    YanıtlaSil
  3. boyle okul olmaz olsun. 15 gun once ben bunlari biletlerimi falan verdim dedim bunlarin parasini verin. cunku bursun kapsaminda. neyse simdi bugun dedim 15 gundur bekliyorum kimse benimle temasa gecmedi bu yolculuk masraflari icin. sen bize oyle bir talepte bulunmamissin diye mail geldi. bak hakkin var ama soyle yaparak basvur diye anlatiyor bir de. lan geri zaten ayni yollari izleyerek basvurumu yaptim biletimi verdim ben sana. simdi ben neremden orijinal bilet cikarip vereyim deli manyak! buna sinir oldum. resmen unutuyorlar ya. ya da unutmak da demeyelim de sallamayip kaybediyorlar herhalde belgeleri. yanlis anlasilma oldu falan deyip alttan almayacaksin abi. vereceksin kalayi o olacak. basacan azari. bakalim artik bu saatten sonra maillere cevap da gelmez. yarina kaldi.

    YanıtlaSil
  4. bunun pi'yle ne alakasi var? su alakasi var; sinirlenince her zaman 3,1415926535 diye sayarim. oradan sey yaptim.

    YanıtlaSil
  5. haa şimdi gördüm oku. rengini de bir ton koyu yaparım olmadı. şu eskici olsun son yorumlar olsun, onların arka plan rengi gibi yaparım olmadı. next page prev. page olayına da bakılır. daha var! aha mesaj geldi karayip korsanından. dur bakalım ne diyor. "uyuyon mu amcoolum" neyse ya bir şey demicem burada. kahvatıya gidiyorum ben hsdfsıadufhsdıfu

    YanıtlaSil
  6. auhduahsduashdıuah. bir sey demeden olmaz. adama cevap vermen gerekli. tsk bunu 34. yonergesinde yayinlamisti. taraf gazetesi kesin sunar o belgeyi de. aosıhdpaoıshdfpaoıshdf. ulan gundemi de nasil takip ediyorum ha. takip sahneleriyle gundeme gelen arka sokaklar dizisinde buyuk sok! gamze ozcelik diziyi birakacak mi?

    YanıtlaSil